Uitgesteld: Inspiratiedag Kleur - Design Museum Gent

19.11.2020

Voorlopig uitgesteld:

Een kleurrijke inspiratiedag in het kader van de expo Kleureyck georganiseerd door Ministry of Makers & Design Museum Gent (gepland op 19 November)

Houd de website/nieuwsbrief in de gaten om te vernemen wanneer we een nieuwe datum hebben kunnen prikken.

Inspriatiedag Kleur in Design Museum Gent

Kleur is ontzettend belangrijk. Niet alleen is het van belang tijdens jouw ontwerpproces, maar het versterkt ook de identiteit van je merk. Het roept emoties op, soms positief, soms negatief. Het verbetert de functionaliteit en het gebruiksgemak van een product. En niet onbelangrijk, het trekt de consument over de streep om jouw product of dienst te kopen!

Het gebruik van kleur heeft zeker niet alleen met ‘smaak’ of persoonlijke voorkeur te maken, want er zit veel meer achter. Goed gebruik van kleur is vaak het resultaat van een doordacht denkproces.

Tijdens deze inspiratiedag van Design Museum Gent & Ministry of Makers krijg je de kans om meer te leren over de invloed van kleuren. Hoe je ze zelf kunt maken. Én hoe je ze kunt inzetten bij je creatieve activiteiten!

De experts zullen je tijdens de theoretisch onderbouwde workshops kennis laten maken met methodieken en technieken die je gestructureerd laten werken met kleur. Je krijgt een grondige basis mee waardoor je voortaan op veel meer kunt rekenen dan louter je gevoel.


Meer info & inschrijven