Voorjaarsdrink Ministry of Makers - donderdag 20 februari

20.02.2020 - 21.02.2020

Eind vorig jaar lanceerden we samen met Stad Gent de pilotversie van ons Makersplatform in Design Museum Gent. Daar deden we een warme oproep bij de aanwezige creatives, onderzoekers, makers,… om zich online te registreren en ons hun feedback toe te sturen.

Ondertussen hebben zo'n 138-tal mensen online een bedrijfsprofiel aangemaakt en ontvingen we heel wat waardevolle suggesties. Ook een eerste oproep 'atelierruimte te huur' werd succesvol op ons platform verspreid.

Maar: onze ambities liggen hoger.

Bruisende community

In 2020 willen we verder bouwen aan een levendige en bruisende community, online en offline. Een plek waar ruimtes, materiaal, infrastructuur, kennis,… onderling gedeeld worden. Waar ontwerpers, makerspaces, projecten,… in de spotlight gezet worden. Want we zijn trots op het creatieve talent in onze regio. Via ons platform trachten we ze extra te ondersteunen en visibiliteit te geven.

Ontmoet andere ontwerpers, labo's, ateliers, onderzoekers,...

Je hoort het al... 't Mag wat ons betreft opnieuw een zeer creatief en inspirerend jaar worden! Toasten doen we graag samen met jou. Met plezier trakteren we onze community op een hapje en een drankje op donderdag 20 februari in de Ferdinand Lousbergskaai 32 in Gent, van 16 tot 19 uur.

Kom langs voor een babbel, maak kennis met het Ministry of Makers-team en ontmoet andere ontwerpers, labo’s, ateliers, onderzoekers,… uit de Gentse regio!

Ben je er graag bij? Stuur een mailtje en bevestig je aanwezigheid!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten.