International Fashion Week BE

28.03.2023 - 28.03.2023

Call voor deelname in December 2021

De International Fashion Week BE, (IFW.BE) is een platform dat modeontwerpers en aanverwante kunsten vertegenwoordigt van over de hele wereld. IFWBE combineert het beste van klassieke, alternatieve en eigentijdse kunsten en presenteert met trots een exclusieve selectie van de meest gerenommeerde creatievelingen die een unieke mix van cultuur en stijl vertegenwoordigen.

Oproep

Wegens ons succesvolle digitale editie 2020, zal de International Fashion Week BE ook dit jaar plaatsvinden! We zijn momenteel op zoek naar mode merken en partners waarmee we graag willen samenwerken om het Belgische mode - lifestyle en kunst te promoten.

*Mode ontwerpers: We hebben verschillende pakketten beschikbaar waarin we uw creaties kunnen promoten op ons media + we kunnen u ook voorzien van professionele modellen die kunnen lopen voor uw showcase op International Fashion Week BE op 18 December 2021 in de Balzalen van de Gentse Opera.

*Merken, kunstenaars en partners: We kunnen uw creaties en diensten integreren binnen ons organisatie waarin we zichtbaarheid en promotie kunnen bieden binnen een breed internationaal publiek.

U kunt meer informatie vinden over International Fashion Week BE op www.internationalfashionweek.be

Contacteer ons op info@internationalfashionweek.be of op 0496 222 777 (vragen naar Emmalyne)