Jaarbeurs 2019: Call - MoM zoekt creatieve lokale makers, bedrijven, starters, onderzoekers...

19.09.2019 - 22.09.2019

De Gentse Jaarbeurs; al sinds 1946 een vaste waarde in september! Maar dit jaar heeft de organisatie het concept vernieuwd: de focus ligt op lokale producten en diensten, met bijzondere aandacht voor innovatie en duurzaamheid. Ministry of Makers wil op deze editie dan ook graag de lokale makers in de spotlight zetten en zal op donderdag 19 en vrijdag 20 september een stand hosten. We bieden Oost-Vlaamse creatieve bedrijven, starters, onderzoekers... uit ons netwerk graag (kosteloos!) de kans om op die twee dagen hun innovatieve product, materiaal of dienst te presenteren!

Elke deelnemer krijgt tijd voor een presentatie/pitch en zal een dagdeel aanwezig kunnen zijnmet zijn/haar eigen display/standje. Deelname vraagt dus weinig moeite, maar heeft een groot bereik. Uiteraard kun je je, eenmaal op de beurs, ook laten inspireren door de andere deelnemers.

Heb je een mooi verhaal of project dat je kunt presenteren? Ben je op zoek naar feedback van de diverse bezoekers van de Jaarbeurs? Kan je ter plekke al iets aanbieden voor verkoop?

Laat het ons weten!

Motiveer waarom je op de Jaarbeurs zou willen staan, omschrijf je project in enkele lijnen, voeg eventueel beeldmateriaal toe en laat ons weten hoeveel ruimte je denkt nodig te hebben. Overtuig ons: waarom springt jouw project er van tussenuit (innovatief, ecologisch,...?).

Deadline om je kandidaat te stellen is zondag 1 september. Mail je kandidatuur naar raissa@ministryofmakers.be.

Op basis van de verschillende inzendingen die we ontvangen, trachten we de geïnteresseerde profielen te matchen.

Zo ontstaat er hopelijk een mooie kruisbestuiving én past het geheel helemaal in het opzet van de beurs.

Meer info over de Jaarbeurs? Klik hier.